САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ СНС ВОЈВОДИНЕ

Српска напредна странка Војводине најоштрије осуђује скандалозне нападе окорелог лажова и криминалца Борислава Новаковића на Андреја Вучића и Милоша Вучевића.

Андреј Вучић се  представницима бивше власти у Новом Саду замерио само због сродства са председником Србије, због чега је увек  мета за салве увреда и лажи, којима би желели да покрију своје криминално политичко наслеђе, док Вучевићу не могу да опросте чињеницу да је вољом народа трећи пут изабран за градоначелника Новог Сада о чему пропали политичар Новаковић може само да машта. По лоповлуку надалеко чувен, Бора Солунац постао је прилично нервозан због чињенице да је у потпуности изгуран на маргину политичког живота српске Атине, због чега му осим лагања и покушаја да измишљотинама скрене пажњу на себе, није преостало ништа друго.

Пошто га народ више неће, човек са тешком  криминалном прошлошћу, у покушају да се врати  на политичку сцену прибегава гнусним лажима и ниским нападима на политичке неистомишљенике, али и њихове породице исписујући гнусним нападима нове прилоге за историју сопственог бешчашћа. То што Новаковић вређа Андреја Вучића само зато што је брат његове праве мете председника Србије Александра Вучића и то што напада Милоша Вучевића, јер кипти од беса што више није на месту градоначелника и што више никада неће бити, не може никада да засени сав лоповлук и криминал који је био и остао главно обележје жуте власти у Новом Саду.

До које мере се  Новаковић бахати и понаша као неко за кога не важе правила која поштују сви грађани Србије, сведочи и то што мисли да за разлику од свих грађана Србије, не мора да носи личну карту, иако је то законска обавеза, али и то  што мисли да је недодирљив и да полиција не сме ни да га легитимише, као што је хиљаду пута легитимисала активисте Српске напредне странке.  А то што лаже да је приведен само сведочи о јефтином покушају да од себе направи тобожњу жртву власти. Наравно да му не успева, јер га је народ одавно и прозрео и презрео.

И на крају, да закључимо, Новаковић јесте жртва, али само своје пропале политике, бахатости, безидејности и припадништва квазиполитичкој групацији, чији је једини програм мржња  и вређање породице председника Србије Александра Вучића.