Демократама чудно кад неко не краде

Српска напредна странка схвата да Демократској странци од свих најзначајнијих информација које грађани Србије свакодневно добијају од премијера Александра Вучића, највише пара уши изјава да премијер по одласку са функције "неће бити ни динар тежи".

Српску напредну странку не чуди да је то за ДС вест дана, јер је узимање народних пара једина ствар којом су се Бојан Пајтић и његови тајкуни, током своје шеснаестогодишње владавине, студиозно бавили.

Овом приликом молимо господина Васина да заједно са својим шефом војвођанског криминалног режима Бојаном Пајтићем покуша да се сети имовине стечене како у земљи, тако и у иностранству.

Док се буду сећали свих својих пљачкашких афера и незаконито стечене имовине, могу да се врате само неколико дана уназад, када су на скандалозан начин, без конкурса запослили свог страначког колегу Оливера Дулића, бившег министра животне средине и просторног планирања на место ортопеда у Клиничком центру Војводине.

Оно што је још скандалозније је то да је Дулић напустио место заменика директора Бање Термал у Врднику, након што је Државна ревизорска институција забранила да плате директора и његовог заменика буду пет, односно четири пута веће од просечних примања у Термалу.

Премијер Александар Вучић испуњава своја обећања, одговара грађанима и страначким колегама на сва постављена питања, због чега управо и ужива толику подршку. Подршку због које ће након шеснаестогодишње деструктивне политике ДС - а, грађани Србије ускоро имати прилику да живе у стабилној држави, којом ће се поносити.