Вести

ВЛАДАНКА МАЛОВИЋ РАСТУРИЛА ЂИЛАСА НАКОН ПСОВКИ УПУЋЕНИХ МАЈЦИ ВУЧИЋА: “ЗНАМ КАКО СЕ ОБОГАТИО”

Поводом стравичних увреда које су упутили медијски борци Ђиласа и Маринике, Марко Видојковић и Ненад Kулашин огласила се и чланица Председништа Српске напредне странке Владанка Маловић.

ГЛИШИЋ: АПСОЛУТНА ВЕЋИНА ЗА СРПСКУ НАПРЕДНУ СТРАНКУ У KОСЈЕРИЋУ И ЗАЈЕЧАРУ

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић саопштио је да је Српска напредна странка на локалним изборима у Kосјерићу и Зајечару освојила апсолутну већину, додајући да је изборе обележила и изузетна излазност.

ВУЧЕВИЋ: ДА СЕ КРЕНЕ СА ВАКЦИНАЦИЈОМ ПРИГРАДСКОГ СТАНОВНИШТВА

Вакцинација у Новом Саду иде добро, до сада је вакцинисано 116.645 пунолетних Новосађана, али ми би желели да то иде још брже у правцу стицања колективног имунитета путем вакцинације, изјавио је градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић.

ГЛИШИЋ: КОКЕЗА МЕ ЈЕ ШОКИРАО, ЗАХВАЉУЈУЋИ ВУЧИЋУ ЈЕ ПОСТИГАО СВЕ У ЖИВОТУ

‘’Српска напредна странка није подељена јер група чланова, опијена државним функцијама на којима се налази, у странку и не долази, па не могу да изазову никакву поделу’’, поручио је Дарко Глишић, председник Извршног одбора СНС.

МАЛОВИЋ: СТРАНКА ЋЕ СЕ ЛАКО ОБРАЧУНАТИ СА МАЛИГНИМ ПОЈАВАМА

У Српској напредној странци следи велико чишћење структура које су очигледно хтеле да извуку политичку корист од евентуалне компромитације председника Српске напредне странке и Србије Александра Вучића.

Pages