Демократе одустаните од лажне бриге

Српска напредна странка пита Бојана Пајтића чије паре он обећава пољопривредницима и где се оне налазе?

Грађани Војводине чекају годинама да Пајтић врати све паре које је отео од народа - милионе које је отео деци са сметњама у развоју, милионе проневерених пара из Развојне банке Војводине, милионе опљачканих народних пара из Фонда за капитална улагања и покрајинских робних резерви и ко зна одакле још, а Пајтић уместо да врати све опљачкане паре, он се смеје у лице Војвођанима и наставља да продаје шарене лаже. Пре него што смисли нову лаж, позивамо Пајтића да врати и државно земљиште које је поклонио Шарићу, Милету Јерковићу и осталим његовим тајкунима.

Политика коју Српска напредна странка спроводи у пољопривреди је транспарентна и у потпуности окренута потребама села и сељака, без прљавих закупа пољопривредног земљишта и са посебним акцентом на инвестиције у пољопривреди које подижу економију целе земље.

Зато позивамо ДС да одустане од лажне бриге за село и пољопривреду, јер се много пута показало да лицемерје и лаж много не помажу.