Колико ће још пара Демократе украсти за изградњу Каменице 2 коју чекамо већ 7 година?

Српска напредна странка пита Бојана Пајтића који је ово пут, закључно са данашњим даном, да Бојан Пајтић бесрамно спомиње грађанима Србије Каменицу 2, један од пројеката преко којег је покрајинска влада начинила највећу штету грађанима Војводине?

Грађани нису заборавили да је управо Бојан Пајтић, који је приликом полагања камена - темељца 2008. године, обећао да ће болница бити готова 2009. године и исто тако грађанима није тешко да израчунају да је прошло 7 година, како се касни са отварањем Каменице 2.

Оно што би грађани требали да знају је то да је за градњу и опремање, са првобитних 16 милиона евра, цена достигла фантастичних 35 милиона евра. С тога је потпуно невероватно да неко ко је за разлику у цени од 19 милиона евра, оштетио грађане Војводине, а од којих се могло направити 10 болница, више од 50 вртића, или чак још једна Каменица 2, каже грађанима да ће се Каменица 2 ипак завршити од "неких неочекиваних прихода".

Српска напредна странка моли Бојана Пајтића да по први пут отворено грађанима лепо објасни да су то све паре грађана из буџета Војводине, које ће Демократска странка морати опет да одвоји, како би се опет ставиле у приватне џепове. Такође очекујемо да Бојан Пајтић одговори народу колико још пара планира да покраде од грађана, како би завршили Каменицу 2, на коју сви чекамо већ 7 година?