ОО СНС Сремски Карловци: Апел одлазећој власти

Српска напредна странка обавештава да иако је на протеклим изборима освојили апсолутну власт у Општини Сремски Карловци, да због законских процедура СНС у овој општини није још увек технички ни административно преузела власт.

Важно је да грађани буду о овоме информисани, јер понашање одлазећег ДС председника општине Миленка Филиповића, који из неког разлога не реагује на то што општинско предузеће ЈКП Белило већ два дана не односи смеће по Сремским Карловцима и што нема намеру да се то било како реши, само је доказ због чега је оваква бахата политика кажњена на протеклим изборима.

ОО СНС Сремски Карловци апелују на власт Миленка Филиповића да се бар једном, на крају свог мандата, понесе према грађанима Карловаца одговорно и да не прави атмосферу да је за тренутне проблеме задужен неко други до његова тренутна одлазећа власт.

Општински одбор Српске напредне странке Сремски Карловци се овим путем захваљује Граду Новом Саду, градоначелнику Милошу Вучевићу као и ЈКП "Чистоћа Нови Сад" који су овом проблему изашли у сусрет и послали возила за одношење смећа, како би у Сремским Карловцима превазишли новонастале комуналне проблеме за које је одговорна одлазећа власт на челу са Миленком Филиповићем, који очигледно жели да оде из Сремских Карловаца у лошем светлу и сећању свих Карловчана.