Смешне оптужбе странака на ивици цензуса

НOВИ СAД - Новосадски одбор СНС - a саопштио jе вечерас, реагуjући на претходне оптужбе Демократске странке, да жели да обавести jавност да наjоштриjе осуђуjе било какву куповину гласова, као и да су смешне и бесмислене оптужбе поjединих странака на ивици цензуса, коjима настоjе да дођу до медиjског простора.

Странка коjа ужива подршку половине бирача у Србиjи, нема потребу да се бави било чиме сем напорног рада да Србиjу учини нормалном земљом. Да опорави земљу од урагана званог Демократска странка, после коjег jе остала пустош. Да опорави Србиjу од свега накарадног што jе ДС увела у друштво као свакодневицу, укључуjући и куповину гласова.

Aктивисти Српске напредне странке су, како се додаjе, свакодневно на терену, свакодневно у разговору са грађанима, не криjући се иза било каквих других организациjа или институциjа.

Kако се избори буду ближили, активисти и функционери СНС - a ће све чешће бити са своjим народом, слушаjући проблеме и покушаваjући да решавањем проблема учине Нови Сад и Србиjу лепшим местом за живот, у односу на пустош коjи jе оставила Паjтићева владавина.

ГО СНС Нови Сад