СНС прва предала листе у Ковину, Врбасу и Оџацима

Српска напредна странка је прва синоћ предала Општинској изборној комисији листу кандидата за одборнике у општини Ковин, Врбас и Оџаци, под називом „Александар Вучић - брже, јаче, боље“.

Листу је својим потписом подржало преко 1500 грађана у свакој општини.

Прва на листи у Општини Ковин је председница Општинског Одбора СНС и актуелна председница Општине Сања Петровић. У општини Врбас први на листи је Милан Глушац, такође председник Општинског Одбора СНС у Врбасу, а у општини Оџаци листу кандидата Српске напредне странке носи Латинка Васиљковић.

Кандидати се захваљују суграђанима на великој подршци и томе што је за само неколико сати листу Српске напредне странке својим потписом подржао толики број грађана.

„У протеклом периоду вредно смо радили. Започели смо и завршавамо многе инфраструктурне пројекте, створили смо предуслове за долазак инвеститора, отворили нова радна места, а у блиској будућности биће их још више. Интензивно радимо на томе. Подршка грађана даје нам снагу и енергију да у наредном периоду заједно још, брже, јаче и боље радимо и наставимо да идемо путем напретка. Једнаки услови за живот и рад свих у свим местима наше Општине биће наша идеја водиља и у наредном период“, истакла је Петровић предавајући листу и позвала грађане да на предстојећим изборима подрже листу СНС.

Својим суграђанима захвалила се и Милан Глушац „Сигуран сам да ћемо у наредном периоду пружити бољи живот грађанима општине Врбас, заједно са републичком и покрајинском Владом. У претходном периоду Привремени орган општине Врбас, почео је да доноси нове закључке, и по тим закључцима ћемо поступати у наредном периоду. Ради се о новим идејама које желимо да спроведемо, а све у корист наших суграђана. Радимо интезивно на инвестицијама, комуналном опремању, а заједно са покрајинском и републичком Владом, сигуран сам да ће то бити много боље. Уверен сам да ће људи који су на нашој листи допринети да се општина развија брже, боље и јаче, него до сада. Надам се да ће грађани препознати нашу енергију и квалитет, и гласати за Српску напредну странку на челу са Александром Вучићем”.

''Александар Вучић - брже, јаче, боље“ - заступаће политику која значи отварање нових радних места у општини Оџаци, смањење броја незапослености, а ова политика је гарант политичке и економске стабилности у општини Оџаци – рекла је Латинка Васиљковић.

Локални избори одржаће се 23. априла када ће грађани својим гласовима изабрати одборнике за нови сазив Скупштине Општине у ова три места.