СТРАХ И НЕМОЋ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ

Речи господина Васина су јасни показатељ страха и немоћи над преко 20.000 људи, од којих хиљаде нису ни могле ући на СПЕНС, да покажу колику подршку има политика Српске напредне странке у сваком месту и сваком граду, посебно у оном где се налази фотеља Бојана Пајтића. Да кажу да им је доста ваше пљачке и да ће вам то показати и на следећим изборима.

Велика сала Спенса била је препуна људи, што је и разумљиво да је уплашило Демократску странку, јер на Пајтићеве циркуске представе не дођу ни чланови ДС - а, а камоли неки залутали грађанин, сем његови покрајински саучесници у темељној пљачки свих могућих покрајинских фондова. Они на својим митинзима могу само да говоре о својој небризи о грађанима Србије, о узимању новца и капитала кроз разне фондове, о аферама, намештеним тендерима и конкурсима за своје чланове, као и о многим сличним криминалним делатностима.

Васин нам је, такође, поручио да урадимо за Србију бар део онога што су они за Војводину, а ми њему поручујемо да ми никад нећемо да се понашамо као ДС, јер ми никада нећемо пљачкати грађане и децу са сметњама у развоју.

Пуних 16 година сте разарали, синоћ вам је народ послао јасну поруку да Србија иде напред!