Зобеница: Салак да објасни све лажи и лоповлуке демократа

Уместо да се у име ДС - а извини грађанима због тога што је Шутановац изнео низ лажи у свом писму и блатио сопствену државу странцима, уместо да се извини зато што је његов председник Драган Шутановац тукао грађане на пијаци само зато што другачије мисле, а његов страначки колега Горан Јешић псовао мајку председници Скупштине, Игор Салак се одлучио да својом изјавом настави да вређа интелигенцију грађана Србије неуспешном заменом теза и гомилом лажних оптужби.

Кад се већ ничим изазван јавио, можда би Салак могао да објасни како су отете паре деци у Хетерленду, како су и са колико новца финансиране невладине организација чији је оснивач ДС, на који начин су даване субвенције фантомским фирмама чланова ДС - а, на шта су потрошене паре намењене Каменици 2?

То су питања на која Салак, као директни саучесник у пљачкању Војводине од стране ДС - а, треба да одговори. Као савесни грађанин, или као сведок сарадник, нека сам одлучи.