Вести

ГЛИШИЋ: ПОШТЕН ЧОВЕК НЕ БЕЖИ ОД ПОЛИГРАФА

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић рекао је да је Владимир Вулетић, ванредни професор Правног факултета у Београду и бивши потпредседник ФK Партизан, одбио полиграф да не би одговорио на питање да ли спава са малолетним дечацима.

"Одбијање полиграфа довољно говори, поштен човек не бежи од детектора лажи, онај ко бежи послао је поруку да нешто крије. Последњи случај Вулетића, јасно је приказао да нешто крије" рекао је Глишић и додао:

У први мах је прихватио, па се одједном разболео кад је видео питања. Једно питање је било: "Да ли спавате са малолетним дечацима?". Да ли сте ви педофил или нисте? Немате право да будете педофил и да сексуално злоупотребљавате лица. Једноставно, то је законом кажњиво, он мора да одговори. Исто су и Дијани Хркаловић и Kокези, и они су се одједном разболели и показали да нешто крију, рекао је Глишић.

Њима савест није чиста. Поштен човек не бежи од полиграфа. Председник Србије је јасно рекао: "Изаберите ви полиграфисту, ја ћу увек у сваком тренутку да се подвргнем полиграфу". Он је тиме показао да ништа не крије, рекао је Глишић.