Вести

МАЛОВИЋ: СТРАНКА ЋЕ СЕ ЛАКО ОБРАЧУНАТИ СА МАЛИГНИМ ПОЈАВАМА

У Српској напредној странци следи велико чишћење структура које су очигледно хтеле да извуку политичку корист од евентуалне компромитације председника Српске напредне странке и Србије Александра Вучића и чланова његове породице, а које су незаконито прислушкивали и пратили одметнути делови МУП повезани са криминалним кланом Вељка Беливука.

Члан Председништва Српске напредне странке Владанка Маловић указује да је сада свима јасно да постоје појединци "који се тешко могу назвати људима, који су док је председник решавао најважнија државна питања користили прилику да финансијски и политички јачају":

Док се Вучић борио за Србију и наш народ, неки су правили криминалне мреже, гланцали снајпере и чекали за њих најбољи тренутак да опале метак у шефа државе. Ова група је изузетно опасна и дуго је, сасвим извесно са нашим политичким противницима и страним центрима моћи, спроводила план криминализације породице Вучић, чији је, уверена сам, крајњи циљ био ликвидација председника Србије.

Маловић указује да ће се странка лако обрачунати са малигним појавама:

Одстранићемо их, јер је наш задатак јасан - да чистог образа напорно радимо, да помажемо председнику Вучићу да Србија буде снажна, независна земља. Али је пред државом тежак задатак - да се пажљиво пронађу и покажу јавности сва лица из ове немилосрдне и језиве групе, од оних који су на челу ове организације, као и сви помагачи како из криминогених тако и из државних структура.