Вести

МАРИЈА ОБРАДОВИЋ У ПОСЕТИ ГРАДСКОМ ОДБОРУ ПАНЧЕВО

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић посетила је активисте Градског одбора Српске напредне странке Панчево и са њима разговарала о политичкој ситуацији на локалном и републичком нивоу.

Она је истакла да представници Савеза за Србију агресивном кампањом лажи и неистина настоје да наштете Александру Вучићу и Српској напредној странци на изборима од којих су унапред побегли, јер знају да их народ не жели.“Ја хоћу да причамо о томе шта смо затекли када смо добили поверење грађана 2012, шта смо све урадили и шта ћемо тек да урадимо за наше комшије, суграђане, за наш народ. Желимо да уведемо другачију политичку културу, да се боримо за праве вредности, за нашу децу и младе. Они су будућност Србије. Због њих вреди устајати рано, радити напорно и борити се, јер само тако можемо да створимо услове да они остану у земљи”, закључила је потпредседница Главног одбора.

Више од 250 људи енергично је подржало идеју пристојне и нормалне Србије, а деда Миле, који је и у 83-ој години редован на страначким трибинама, инсистирао је да Марија Обрадовић пренесе речи подршке председнику Александру Вучићу.