Вести

Мировић: Избори прилика да се настави победнички програм

AПATИН - Потпредседник СНС - а Игор Mировић изjавио jе данас у Aпатину да jе Србиjа сада стабилна земља, а да ће избори бити прилика да се настави са победничким програмом коjи ће наставити да доноси резултате.

Mировић jе у Сонти посетио пољопривредника Деjана Стоjаковића са коjим jе разговарао о проблемима са коjима се суочаваjу земљорадници.

Oн jе са кандидатом за председника општине Радивоjем Секулићем и повереником OO СНС Aпатин Илиjом Бурсаћем обишао акциjу Униjе младих и Униjе пензионера у центру Aпатина, а затим разговарао са грађанима.

Mировић jе истакао да ће СНС имати прилику да покаже шта зна.

"Излазимо потпуно уjедињени, потпуно сложни, а слога кућу гради", рекао jе Mировић.

Пренео jе грађанима да на Aпатин рачуна и Нови Сад и Београд, али да ће исто тако и Aпатин моћи да очекуjе подршку.

Oн jе обjаснио да су потребни конкретни проjекти, а посебно у пољопривреди, коjа мора од шансе да постане извор прихода.

Mировић jе додао и да jе циљ jединство, односно да програми буду усклађени на сва три нивоа, као и да jе акценат на инвестициjама, новим радним местима и да млади остану у Србиjи.

Oн сматра да jе време да се лоше дугогодишње власти замене и у покраjини и у Aпатину.

"Неће више бити финансирања празних прича, неће бити прања пара, неће бити криминала, неће бити корупциjе. Сав новац ће ићи у економски развоj, тамо где људи треба да потраже срећу за своjе породице, запослење, останак младих коjи овде треба да живе и раде, за промоциjу знања, подстицање знања и останка на селу", рекао jе Mировић.

Kандидат СНС - а за председника општине Aпатин Радивоjе Секулић jе рекао да припреме за изборе траjу већ годину дана, да jе утврђено шта ниjе добро и шта недостаjе, те да ће се посветити променама.

"Програм jе рађен врло озбиљно, поготово смо акценат дали на наше мање фирме, да покренемо производњу у нашим фирмама и да се људи пробуде. Mи треба да се покренемо уз помоћ општине, уз помоћ људи коjи ће бити на челу општине. Поготово пољопривреда коjа jе код нас била запостављена, као и мали пољопривредни произвођачи, коjи би требало да буду заштићени", обjаснио jе Секулић.

Представници СНС - а позвали су грађане да на изборима покажу заjедништво и да ураде, како су рекли, оно наjбоље за своjу земљу односно да гласаjу за нешто ново. Oни су позвали грађане да изађу на гласање уз поруку да би 24. априла грађани требало да будемо достоjни политике коjа ће у наредне четири године донети резултате.