Вести

Mировић: СНС жељно очекуjе изборе у Воjводини

ПAНЧEВO - Српска напредна странка жељно очекуjе изборе, како Воjводина не би више била "камен око врата" Србиjи, изjавио jе у Панчеву потпредседник те странке Игор Mировић

Oн jе рекао и да се у поjединим општинама Баната живи горе него на jугу Србиjе, а да jе Панчево годинама трпело велику опструкциjу покраjинске администрациjе, због катастрофалне владавине Боjана Паjтића.

"Ниjе кључ (циљ) само да сменимо Паjтића већ да променимо политику, да покраjинска влада не буде опозициjа републичкоj, већ да буде савезник и сарадник, и да се то огледа у развоjу инфраструктуре и пољопривреде", рекао jе Mировић, пренео jе Радио Панчево.

Oн jе, током посете Градском одбору СНС рекао и да напредњаци желе да наjнеразвиjениjе општине добиjу наjвише и да наjвише новца добиjу они коjи имаjу проjекте коjи носе економски развоj и нова радна места, посебно у банатским општинама.

"У Банату има општина коjе су мање развиjене него оне на jугу Србиjе", рекао jе Mировић наводећи да морамо да се запитрамо да ли jе то могуће и да организовано делуjемо да би се ствари промениле.

Извор "ТАНЈУГ"