Вести

ПОБЕДА СНС - А У БАЧКОМ МОНОШТOРУ

Грађани Бачког Моноштoра, општине Сомбор су на јуче одржаним изборима за савет месне заједнице показали да подржавају политику Александра Вучића.

Од 11 кандидата, који се бирају за савет месне заједнице, девет кандидата са листе СНС - а, однело је убедљиву победу, док испред ДС - а и локалне групе грађана, учествују са по једним кандидатом.

Оно што је посебно значајно на овим изборима је указано поверење Српској напредној странци од ове месне заједнице у којом је претежно хрватско становништво у којој по први пут наша политика добија убедљиву подршку.

Ово је још један доказ да су грађани Војводине у свим њеним деловима и мултиетничким срединама спремни на изборе и на промену власти у Војводини, после петнаестогодишње урушивачке политике Демократске странке на челу са Бојаном Пајтићем.

Српска напредна странка се овим путем захваљује грађанима Бачког Моноштoра на указаном поверењу политици председника странке Александра Вучића, које ћемо настојати још више да оправдамо и да заједничким снагама унапредимо живот на свим нивоима локалне самоуправе, као што то радимо и у целој Србији.