Вести

ВЛАДАНКА МАЛОВИЋ РАСТУРИЛА ЂИЛАСА НАКОН ПСОВКИ УПУЋЕНИХ МАЈЦИ ВУЧИЋА: “ЗНАМ КАКО СЕ ОБОГАТИО”

На рачун мајке председника Србије Александра Вучића упућене су скандалозне псовке на телевизији која је под уређивачком контролом лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа и његове функционерке Маринике Тепић. Поводом стравичних увреда које су упутили медијски борци Ђиласа и Маринике, Марко Видојковић и Ненад Kулашин огласила се и чланица Председништа Српске напредне странке Владанка Маловић.

Она је на Инстаграму написала да не зна како се зове мајка Драгана Ђиласа. Напоменула је да не зна ни име његовог оца ни деце и да то не би ни требало да зна.

– Знам његово име и његова дела, знам како се обогатио и постао тајкун док је био на власти. Знам да је отимао и објекте намењене деци да би правио своје ријалити пројекте. Знам да је Београд сиромашио док се он богатио, знам за његов машински мозак који је за 619 милиона евра богатији након градоначелниковања. Знам и да је посакривао наше, народне, опљачкане паре по рачунима широм света – написала је чланица Председништа Српске напредне странке.

Додала је да случајно зна име његове бивше жене која га је пријавила полицији за породично насиље, али да не зна име таста, кога је такође тукао, пред децом чија имена не зна, нити би требало да зна.

– Знам му за брата, да има 30-ак некретнина у Београду, знам му име, а како изгледа не знам, јер његова слика није свако мало на насловним странама, знам да је заштићен као бели медвед и да није предмет интересовања, ни медија, ни надлежних органа, и то знам зашто, а знају и отпуштене судије из 2009. године. Знам да је Ђилас власник фирме у коју је запослио сав политички отпад који свакодневно лаже и напада породицу Александра Вучића: брата, децу, сада и мајку – напоменула је Владанка Маловић.

Истакла је да зна да је напујдао своје гмазове да вређају Вучићеву мајку, јер нису довољни брат, синови, ћерка.

– Није довољан брат, за кога сваког дана измишљају нову лаж, а који нема 30-ак станова, већ један из кредита, није довољан ни син који им је крив само зато што је син и што ради за плату, није довољан ни други син који за њих није човек, већ холограм, није им ни довољна ћерка којој су претили силовањем и прижељкивали рак. Све то није довољно, нико није довољан, ништа није довољно, јер мора јаче да се удари Александар Вучић.

Мора и једна бака само зато што је Вучићева мајка да буде предмет мржње болесне гамади која се церека док је вређа и псује.

Да ли ико зна ко је икад псовао, вређао, таргетирао чланове породице Драгана Ђиласа?

Не знам ни ја.

А знам да је Ђилас лагао да му је неко помињао децу. Знам и да је цмиздрио док је лагао.

Вучић и даље не цмиздри. Боли га, трпи, али не цмиздри, без обзира што ђиласовском људском муљу ништа није свето: ни дете, ни мајка, јер се, срам их било, презивају Вучић – објавила је чланица Председништа Српске напредне странке Владанка Маловић.

Подсетимо,звезде Ђиласове и Мариникине телевизије Ненад Kулачин, иначе некада запослен као ПР у ЈKП “Водовод и канализација” у Шапцу за време неславне власти Небојше Зеленовића и Марко Видојковић, водитељ емисије “Добар, лош, зао” постали су поприлично исфрустрирани јер њихова емисија очигледно не наилази на добар одзив у јавности, па су одлучили да псују мајку председника Александра Вучића!

– Пи*ка ти материна она одвратна! Будалетино једна! – викао је хистерично Видојковић.

 

 

Извор: objektiv.rs